Rólunk


A Kenézi Építő Kft. 2007. május 3-án került bejegyzésre. A vállalkozás a megalapítása óta folyamatosan fejlődik, a tulajdonosok célja és törekvése a cég bővítése.A vállalkozás fő profilja az építőipari munkák elvégzése. A vállalkozásnak a kenézi székhelyen kívül Megyehid községben, illetve Vépen van telephelye. A kenézi székhelyen van jelenleg a vállalkozás irodája, Megyehidon a nagyobb értékű munkagépek illetve gépkocsik tárolására van lehetőség, ha nem zárt munkaterületen történik a munkavégzés. A vépi telephelyen (026/8) jelenleg egy JCB munkagép van. A vállalkozás nem titkolt célja az összes funkciót egy helyre koncentrálni; a termelő és irányító rész egy helyen működik, biztosítva ezzel a vállalkozás sikeresebb működését.

A vállalkozás fő profilja a betontechnológiára épül; az építőipari kivitelezések, elsősorban ipari simított térbetonok, ipari- és mezőgazdasági csarnokok betonozási munkái, közlekedési utak betonozási munkái mind megtalálhatók a vállalkozás profiljában. A vállalkozás évről évre több, egyre nagyobb léptékű megbízást kapott a nyugat-dunántúli régióból. A vásárolt, bedolgozott beton mennyisége 5-6000 m3, éves szinten, míg a bérbedolgozás során közel 4000 m3 volt.

A fejlesztés megvalósítása után saját gyártású késztermékek előállítására is lehetősége nyílna a vállalkozásnak; zsaluelemek, előregyártott támfalak, építészeti elemek előállításának is megfelelő helyet biztosít a felépíteni kívánt épület és a beállítani kívánt technológia. Ezáltal a szolgáltatási kör és a termékpaletta is bővült.

A Kenézi Építő Kft. tulajdonában van több, a kivitelezések, nagy munkák elvégzéséhez elengedhetelen munkagép: CAT forgó-kotrógép, Bobcat 130-as minirakodó gép, targoncák, úthenger a földtömörítéshez, IVECO DAILY kisteherautó a kézi szerszámok szállításához, illetve
személyszállításhoz, zsaluelemek, betoncsiszológépek.

A beruházás megvalósításával a vállalkozásnak lehetősége nyílik, hogy saját előállítású termékkel a kivitelezések elvégzéséhez szükséges, eddig vásárolt alapanyagot kiváltsa; ez garanciát nyújtana a vállalkozásnak a beépített anyagok minőségéről is. További cél a gyártókapacitás fejlesztése, szolgáltatási színvonal növelése a jelenlegi illetve jövőbeni vevőkör igényeinek minél jobb kiszolgálása érdekében, a megrendelések vállalási határidejének rövidítése, illetve versenyképesség biztosítása és növelése a piac ezen szektorában.

A vállalkozás ügyvezetője Nyul András. A Kenézi Építő Kft. tevékenységéből fakadóan az ügyvezető rendkívül jártas a pályázatok keretében megvalósuló építési beruházások kivitelezése terén, hisz számos támogatott projekt lebonyolításában vett már részt.

Top